Wie ben ik? 

Mijn naam is Maartje en ik ben een 19 jarige student met een voorliefde voor kunst, cultuur, mode en fotografie. Ik houd er van om bezig te blijven (ik ben een echte doener) en ga daarom ook geen een uitdaging uit de weg. Ik vind het inspirerend om te blijven leren om zo het beste uit mezelf te kunnen halen. Overal waar ik kom observeer ik. Ik ben bezig met waarom mensen de keuzes maken die zij maken. Ik vind het fascinerend om na te denken over de diepere betekenissen van het leven en waarom alles is zoals het is. Ik denk dat diversiteit mij goed omschrijft.

Ik heb op mijn 18ste mijn havo diploma behaald en ben hierna begonnen op Akademie Vogue te Amsterdam. Op Akademie Vogue heb ik de richting mediastylist mode gevolgd en heb ik (bijna) mijn certificaten voor de cursussen modestyling en digitale vormgeving behaald. Ik heb destijds gekozen om aan Akademie Vogue te studeren omdat ik na het behalen van mijn havo diploma, nog niet precies wist welke richting ik wilde gaan studeren. Daarnaast heb ik gekozen voor Akademie Vogue omdat deze instelling een deeltijdopleiding biedt. Ik ben al vroeg op mezelf gaan wonen en op deze manier kon ik naast mijn studie mijn zakcentje blijven verdienen. Inmiddels werk ik nu een jaar fulltime bij het bedrijf van mijn vriend. Mijn vriend is de eigenaar van een American Lifestyle gericht concept genaamd Burned Sports. Bij Burned Sports ben ik medeverantwoordelijk voor de website. Dit gaat van webdesign en sociale media tot en met het optimaliseren van processen en customer service.

Awareness 

Al een tijd liep ik met het concept ‘awareness’ in mijn hoofd voordat ik deze website/blog begon. Het idee is ontstaan in een cocktailbar op Zakynthos. In een cocktail bar kan je natuurlijk precies zien hoe jouw cocktail gemaakt wordt en wat er allemaal in jouw cocktail gaat. De barman doet dit zelfs zo opvallend mogelijk.. Ik realiseerde ik me dat ik dit eigenlijk helemaal niet gewend was. Ik weet eigenlijk nooit exact wat er in het product zit dat ik consumeer en ik wist al helemaal niet waar ik hier informatie over kon vinden. Zodoende Awareness. Mijn doel is om een platvorm te creëren waar je kan lezen over producten en personen die bewust bezig zijn deze wereld een beetje te verbeteren.

Heb jij nog ideeën en ken jij nog toffe verhalen of wil je meer informatie? Twijfel dan niet en laat me dat weten!